Na een fantastische derde editie, zijn we volgend jaar terug op vrijdag 9 & zaterdag 10 juni! Markeer het tweede weekend van juni dus groots in je agenda want dan is het Annie MG Schmidtpark in Bergschenhoek "The Place To Be!"

Lansingerland Live 90's

Op de zomeravond van 9 juni 2023 sta je met een drankje in de hand en je leukste vrienden om je heen, te genieten van pure nostalgie! Niemand minder dan de beste dj's en acts nemen je mee op een reisje door de tijd! Dans een eind weg op de grootste hits aller tijden terwijl de zomeravond langzaam in de nacht verdwijnt. We gaan terug naar de jaren 90 met Lansingerland Live 90’s!

Lansingerland Live | 90’s
Datum: vrijdag 9 juni 2023
Tijden: 17:00 – 00:00 uur 
Locatie: Annie MG Schmidtpark
Leeftijd: 18+

Lansingerland Live Pop & Rock

Zaterdag 10 juni 2023 kun je jouw favoriete artiesten zien schitteren op het podium van het grootste en meest muzikale huiskamerconcert van Nederland. Bands en artiesten van Nederlandse bodem zullen je een onvergetelijke dag bezorgen! Naast het muzikale aanbod van deze grootheden, ben je voor de lekkerste hapjes en drankjes ook aan het juiste adres! Op naar een dag vól ontspanning, geluksmomentjes én gezelligheid.

Lansingerland Live | Pop & Rock
Datum: zaterdag 10 juni 2023
Tijden: 14:00 – 23:00 uur
Locatie: Annie MG Schmidtpark
Leeftijd: 18+