Het was een zwaar jaar voor iedereen, maar wij als organisatie hebben het vertrouwen dat er binnenkort weer veel kan én mag! De tijd dat we weer samen het leven mogen vieren, is in zicht… We hopen dan ook dat jij dit samen met ons wilt doen op vrijdag 10 & zaterdag 11 juni 2022! Omcirkel deze data groots in je agenda want dit wordt één groot feest!

Lansingerland Live 90's

Op de zomeravond van 10 juni 2022 sta je met een drankje in de hand en je leukste vrienden om je heen, te genieten van pure nostalgie! Niemand minder dan de beste dj's en acts nemen je mee op een reisje door de tijd! Dans een eind weg op de grootste hits aller tijden terwijl de zomeravond langzaam in de nacht verdwijnt. We gaan terug naar de jaren 90 met Lansingerland Live 90’s!

Lansingerland Live | 90’s
Datum: vrijdag 10 juni 2022
Tijden: 17:00 – 00:00 uur 
Locatie: Annie MG Schmidtpark
Leeftijd: 18+

Lansingerland Live Pop & Rock

Zaterdag 11 juni 2022 kun je jouw favoriete artiesten zien schitteren op het podium van het grootste en meest muzikale huiskamerconcert van Nederland. Bands en artiesten van Nederlandse bodem zullen je een onvergetelijke dag bezorgen! Naast het muzikale aanbod van deze grootheden, ben je voor de lekkerste hapjes en drankjes ook aan het juiste adres! Op naar een dag vól ontspanning, geluksmomentjes én gezelligheid.

Lansingerland Live | Pop & Rock
Datum: zaterdag 11 juni 2022
Tijden: 14:00 – 23:00 uur
Locatie: Annie MG Schmidtpark
Leeftijd: 18+

Locatie & tijden

Het evenemententerrein in het Annie M.G. Schmidtpark verandert bij Lansingerland Live in de gezelligste huiskamer van Lansingerland, twee dagen vol gezelligheid en lekker eten. 

Op vrijdag beginnen we om 17:00 uur en sluiten de avond om 00:00 uur af. Zaterdag openen wij de deur vanaf 14:00 tot 23:00 uur!

Minimum leeftijd

De minimale leeftijd om het festival te betreden is 18 jaar! Het kan dat je bij de ingang van het evenement om geldige legitimatie wordt gevraagd (denk aan jouw rijbewijs, identiteitskaart of paspoort), dus neem deze met je mee. Let op: ook onder begeleiding van een volwassene is toegang voor minderjarigen niet toegestaan.

Lockers

Op ons festivalterrein vind je een heleboel kluisjes waarin je jouw tas, kleding en persoonlijke items nog kunt opbergen. Je betaalt hiervoor 7 euro (medium locker) of 9 euro (grote locker) huur.


Betaalmogelijkheden

Eten en drinken betaal je op het terrein met festival muntjes. Deze kun je bij de muntenkassa's halen, waar je met pin (bij enkelen ook contant) kunt betalen.

Munten zijn voor beide dagen geldig, maar kunnen aan het einde helaas niet worden ingeleverd/ingewisseld.

Kom met de fiets!

Spring lekker op de  fiets! Het Annie M.G. Schmidtpark is zeer centraal gelegen en daardoor makkelijk te bereiken met de fiets. Fietsen is gezond, goed voor het milieu en je kunt ook nog  een lekker drankje nuttigen! Er is een grote fietsenstalling aanwezig vlakbij de entree.

Openbaar Vervoer

Per openbaar vervoer kun je via verschillende stations reizen. Vanuit Station Zoetermeer rijdt bus 170 richting Rodenrijs Metro, of vanuit Station Rotterdam Centraal via metro E en vervolgens met bus 170 richting Zoetermeer Centrum West. 

Kijk voor de laatste updates van het openbaar vervoer op www.9292ov.nl 

Parkeren

Parkeren kan op het aangewezen parkeerterrein. Echter zijn  de parkeerplaatsen gelimiteerd, het wordt zeer aangeraden  om met de fiets of bus naar het festival te reizen. Een parkeerticket kost €10,- en is enkel contant te betalen. Vanaf de parkeerplaats rijden er pendelbussen richting het festivalterrein. 

Het navigatieadres van het parkeerterrein is  Tobias Asserlaan 1.