Lansingerland Live 90's

Terwijl een zwoele zomeravond langzaam in de nacht verdwijnt stralen de sterren uit de 90’s op vrijdagavond 12 juni 2020 op het podium van Lansingerland Live. Voor eenieder wordt dit één groot feest der herkenning. Haal je Nikes dus alvast uit de mottenballen en zoek de blauwe mascara maar weer op… We gaan terug naar de jaren 90 met Lansingerland Live 90’s.

Lansingerland Live | 90’s
Datum: vrijdag 12 juni 2019 
Tijden: 17:00 – 00:00 uur 
Locatie: Annie MG Schmidtpark
Leeftijd: 18+

Lansingerland Live Pop & Rock

Het podium van het grootste, maar vooral ook gezelligste huiskamerconcert vult zich op zaterdag 13 juni met de beste popartiesten van Nederlandse bodem. Natuurlijk kun je je, naast de muzikale programmering, ook weer tegoed doen aan heel veel lekkernijen uit onze foodtrucks en leent Lansingerland Live Pop & Rock zich uitstekend voor een ontspannen dag vol gezelligheid.

Lansingerland Live | Pop & Rock
Datum: zaterdag 13 juni 2019 
Tijden: 14:00 – 23:00 uur
Locatie: Annie MG Schmidtpark
Leeftijd: 18+

Locatie & tijden

Het evenemententerrein in het Annie M.G. Schmidtpark verandert bij Lansingerland Live in de gezelligste huiskamer van Lansingerland, twee dagen vol gezelligheid en lekker eten. 

Op vrijdag beginnen we om 17:00 uur en sluiten de avond om 00:00 uur af. Zaterdag openen wij de deur vanaf 14:00 tot 23:00 uur!

Minimum leeftijd

De minimale leeftijd om het festival te betreden is 18 jaar! Het kan dat je bij de ingang van het evenement om geldige legitimatie wordt gevraagd (denk aan jouw rijbewijs, identiteitskaart of paspoort), dus neem deze met je mee. Let op: ook onder begeleiding van een volwassene is toegang voor minderjarigen niet toegestaan.

Lockers

Op ons festivalterrein vind je een heleboel kluisjes waarin je jouw tas, kleding en persoonlijke items nog kunt opbergen. Je betaalt hiervoor 7 euro (medium locker) of 9 euro (grote locker) huur.


Betaalmogelijkheden

Eten en drinken kun je halen met de hulp van muntjes. Deze kun je bij de muntenkassa's halen, waar je met pin (bij enkelen ook contant) kunt betalen.

Munten zijn voor beide dagen geldeig, maar kunnen aan het einde helaas niet worden ingeleverd. 

Kom met de fiets!

Spring lekker op de  fiets! Het Annie M.G. Schmidtpark is zeer centraal gelegen en daardoor makkelijk te bereiken met de fiets. Fietsen is gezond, goed voor het milieu en je kunt ook nog  een lekker drankje nuttigen! Er is een grote fietsenstalling aanwezig vlakbij de entree.

Openbaar Vervoer

Per openbaar vervoer kun je via verschillende stations reizen. Vanuit Station Zoetermeer rijdt bus 170 richting Rodenrijs Metro, of vanuit Station Rotterdam Centraal via metro E en vervolgens met bus 170 richting Zoetermeer Centrum West. 

Kijk voor de laatste updates van het openbaar vervoer op www.9292ov.nl 

Parkeren

Parkeren kan op het aangewezen parkeerterrein. Echter zijn  de parkeerplaatsen gelimiteerd, het wordt zeer aangeraden  om met de fiets of bus naar het festival te reizen. Een parkeerticket kost €10,- en is enkel contant te betalen. Vanaf de parkeerplaats rijden er pendelbussen richting het festivalterrein. 

Het navigatieadres van het parkeerterrein is  Tobias Asserlaan 1.